L’STEI-i Intersindical ha tret majoria absoluta a les eleccions de s’Estel

La Intersindical STEI-i ha guanyat les eleccions a la Fundació s'Estel per majoria absoluta, amb un 58% dels vots, i hi tendrà tres persones delegades.
El dilluns 12 de gener hi ha hagut eleccions sindicals a la Fundació Institut Socioeducatiu s’Estel, que gestiona els serveis, centres i programes adreçats als menors als quals s’apliquen mesures judicials. Aquesta Fundació gestiona els centres des Pinaret, es Fusteret i el CIS.

L’STEI-i felicita el conjunt de les treballadores i treballadors de la Fundació per l’alta participació en les eleccions, un 77%, cosa que demostra l’interès que tenen a participar en la millora de les seves condicions laborals i en la bona marxa de la Fundació. Els resultats han estat d’un 58% per a l’STEI-i Intersindical, un 23% per a CCOO i un 19% per a USO; i el resultat en nombre de delegats és de 3 per a l’STEI-i i un per a CCOO i USO, respectivament. L’anterior comitè d’empresa estava compost de quatre membres d’USO i un d’UGT.  Hem de destacar que és la primera vegada que l’STEI-i es presenta la Fundació s’Estel i que d’aquesta manera consolida passa a passa la seva presència en tots els àmbits laborals.