L’STEI-i demana més pressupost per educació per a la construcció de la segona fase del conservatori

dest.jpgL’STEI-i demana més pressupost per educació per a la construcció de la segona fase del conservatori i la creació de nous conservatoris a Mallorca 

 

 

L’STEI-i s’ha reunit amb la Direcció General d’Aprenentatge Permanent per tractar el tema dels ensenyaments musicals. 

L’STEI-i reivindica que les propostes de millora de l’ensenyament musical no dificultin l’accés a aquests ensenyaments ni empitjorin les condicions contractuals i laborals dels docents, com suposa la possible partida del grau elemental i grau mig de l’actual edifici.

L’STEI-i ha reclamat que es convoqui ja la comissió per elaborar un pla dels ensenyaments musicals a les Illes Balears. Així mateix, l’STEI-i demana que es convoquin representants de tota la comunitat educativa per formar part d’aquesta comissió i que les conclusions de la comissió passin per la Mesa Sectorial d’Educació. La Conselleria ha convocat una Mesa Tècnica amb els sindicats dia 28 d’abril de 2009. 

A més, l’STEI-i ha exigit que s’inverteixi el 6% del PIB de les Illes Balears en educació, com va prometre l’actual equip de govern a l’inici de la legislatura, per tal de poder iniciar la construcció de la segona fase i la implantació de nous conservatoris professionals a Inca i Manacor.

La Conselleria ha confirmat que no ha iniciat cap procés que modifiqui l’actual model i que qualsevol actuació que es pretengui dur a terme serà consultada i consensuada amb la comunitat educativa.

L’STEI-i vetllarà perquè la Conselleria respecti aquest compromís.