L’STEI expressa el seu suport al claustre de l’IES Damià Huguet

Imatge_agenda_IES_Damià_Huguet.jpg

L’STEI Intersindical manifesta públicament el seu suport al claustre de l’IES Damià Huguet de Campos, que ha estat denunciat fa pocs dies pel partit ultraconservador VOX en considerar que l’agenda de l’institut, feta pels propis alumnes, dona una “imatge sexista i vexatòria de la dona”.

La Intersindical s’afegeix a les raons exposades pel centre en què explica que es tracta d’una activitat de caire pedagògic, fruit de la feina feta pels alumnes de 1r d’ESO del curs passat en el marc del projecte Sonart que es du a terme des de fa dos cursos acadèmics amb molt d’èxit entre alumnes, famílies i professorat. Per tant, és una activitat pedagògica, didàctica i curricular que forma part de la programació del centre.

L’STEI Intersindical expressa, alhora, el seu estupor i màxima indignació perquè sigui precisament VOX qui ara es presenti com a gran defensor de la dona; quan fa pocs dies ha callat davant l’intent d’assassinat d’una dona a Campos, o el seu qüestionament reiterat de la Llei de protecció contra la violència de gènere d’ençà del seu accés a les institucions.

L’STEI Intersindical posa els seus serveis jurídics a l’abast del professorat de l’IES Damià Huguet i reitera, una vegada més, la seva voluntat ferma i incansable de defensar el pensament crític, la llibertat d’expressió i de càtedra i la tasca digna i compromesa dels docents de les Illes Balears en contra de totes les desigualtats.

 

Palma, 16 de setembre de 2019

 

Comunicat de l'IES Dàmia Huguet