Processos i convocatòries

Interinitats 2020-21. Tràmit reobert

Reinici del termini de sol·licituds
del 20 de maig al 4 de juny, ambdós inclsosos

>> Accés al tràmit >>

Qüestions importants - Tens més informació a la pestanya de més avall

  • Si ja feres el tràmit entre gener i març o no vols modificar-ne res, no cal que el facis. Si no l'has fet, et recomanam que hi entris i revisis que la informació és correcta.
  • El tràmit és 100% telemàtic. En cap cas no s'ha d'anar a registre.
  • Tota la documentació es presenta telemàticament mitjançant el tràmit. Hi trobaràs l'apartat corresponent.
  • La formació permanent també es presenta en aquest tràmit. No fa falta fer cap altra gestió. També hi trobaràs l'apartat corresponent.
  • Si feres el tràmit i et faltava presentar documentació, torna'l a fer: la documentació es presenta ara telemàticament.
  • Tots els requisits s'han de complir a 31 de març. No ha canviat.
  • La data límit dels mèrits són els expressats a l'apartat del barem que tens més avall.
Llegeix més...

Els tràmits telemàtics ja no es podran fer anònimament

A partir de l'1 de juliol tots els tràmits ja no es podran fer anònimament.

El tràmit d'interinitats per al curs 2020-21 és el darrer que s'hi podrà fer.

A hores d'ara, tothom ja deu haver rebut un o dos correus electrònics de Conselleria informant de futurs canvis pel que fa a l'autenticació dels tràmits telemàtics (interinitats, adjudicacions, oposicions, comissions de serveis...).

Llegeix més...

Canvis en la gestió de les pensions del Règim de Classes Passives

A l'espera de reports dels nostres serveis jurídics, les implicacions que té aquesta norma no suposen cap modificació en el règim de jubilació actual

En el BOE de 22 d'abril es va publicar un canvi important pel que fa a les pensions dels funcionaris. Es tracta del Reial decret llei 15/2020, de 21 d'abril, de mesures urgents complementàries per donar suport a l'economia i l'ocupació. En diverses disposicions d'aquesta norma es modifica el sistema de gestió de pensions del Règim de Classes Passives, que és el que tenen la major part dels docents de l'ensenyament públic.

En efecte, el professorat que va ingressar en els cossos docents a partir de les oposicions del 2011 pertany al Règim General de la Seguretat Social; però tots els altres funcionaris i funcionàries de carrera de cossos docents pertanyem al règim especial de Classes Passives. Pertànyer en aquest règim significa que no contribuïm a la caixa única de la Seguretat Social i, per tant, les nostres pensions “no surten” d'aquí sinó que es financen via imposts i es paguen directament pel Ministeri d'Hisenda.

Llegeix més...
Pàgina 1 de 49