refugiats27FPETIT

L’STEI Intersindical se suma a la Marxa Europea pels Drets dels Refugiats el 27 de febrer que a les Illes es concretaran en les concentracions següents:

  • Palma: la Rambla, a les 12 hores, per marxar posteriorment fins a la plaça major.
  • Maó: plaça Miranda, a les 12 hores.
  • Eivissa: Vara de Rey, a les 12 hores.

    L'any passat més de 3.700 persones van morir a la Mediterrània (xifra que creix diàriament), el gener de 2016 en moriren més de 342 . Hi ha 10.000 menors desapareguts, infants i dones violades, persones que fugen de la guerra i es troben amb un mur impassible. Europa té l’obligació d'acollir aquestes persones i no deixar-les morir.


No és una qüestió de caritat el que es demana, és simplement justícia. En paraules del periodista Javier Gallego “és un genocidi per omissió de socors. No és només una immoralitat inhumana, és també una il·legalitat. Si a més a més, persegueixen aquells que donen auxili, caldria anomenar-ho sense embuts: genocidi actiu”.

Cal reaccionar davant el que està passant. EUROPA HA DE REACCIONAR!

Pots sumar-te personalment i com a col·lectiu a qualsevol de les mobilitzacions previstes per al 27F. També pots unir-se a la iniciativa de #SafePassage: un selfie amb un cartell amb l'hashtag escrit, també es pot treure una pancarta al balcó amb el lema PASSATGE SEGUR fins al dia de la marxa.

Perquè una altra Europa és possible. Per Dignitat.