Nosaltres parim, nosaltres decidim. Manifestació

/cat/images/stories/dona/Cartell%20Manifestacio%2015%20de%20febrer%20(Copy).jpg El passat dia 30 de gener es va presentar la “Plataforma pel Dret a l’Avortament” amb motiu del nou avantprojecte de la llei de l’avortament, que rebrà el nom de “Ley Orgánica de Protección de la Vida del Concebido y de los Derechos de la Mujer Embarazada” i que significa un retrocés de trenta anys en els drets de les dones i suprimeix el dret a l’avortament tal i com estava concebut a la Llei de terminis de 2010 que va aprovar el Govern d’en Zapatero. Aquesta Plataforma està  integrada per moltes associacions que tenen en comú la defensa dels drets de les dones. L’STEI INTERSINDICAL i l’Associació de dones educadores també en formam part. A partir d’aquí s’estan organitzant diferents iniciatives per expresar el nostre rebuig.

La més immediata serà una gran manifestació el dissabte dia 15 de Febrer a les 18,30 hrs, en la qual es farà un símil de la què es va convocar el passat dia 1 de Febrer a Madrid: “El tren de la libertat” . Aquest nom es va donar al recorregut des d’Astúries fins a Madrid en tren per manifestar la protesta en contra d’aquest avantprojecte de llei. Més tard es va fer difusió i els grups feministas organitzaren viatges tan en tren com en bus des de diferents territoris de la península fins a Madrid. Arribaren a l’estació d’Atocha i des d’allà anaren cap al Congrès dels Diputats a lliurar un manifest en contra d’aquest disbarat d’avantprojecte.

S’ha convocat a tothom que hi vulgui participar des de la part forana i hi haurà un recorregut en tren des de Manacor i Sa Pobla, on s’aniran trobant les/els participants a les diferents estacions fins a Palma a l’estació Intermodal. Des d’allà començarem el recorregut cap a la Plaça d’Espanya, Oms, Rambla, Unió, Born i Delegació de Govern.

US HI ESPERAM A TOTES I A TOTS!!! NOSALTRES PARIM, NOSALTRES DECIDIM!!!

 

Sortides des de la part forana cap a la manifestació de Palma

- Sa pobla: Es queda a l'estació de tren del poble a les 16.30h
- Manacor: Es queda a l'estació de tren de la ciutat 16.45h