Suport a la iniciativa sabates vermelles de STPEV

sabates vermelles

La Secretaria de la Dona de l’STEI Intersindical i el conjunt de treballadores i treballadors del sindicat volen donar suport a la iniciativa de l’Àrea de la Dona de la INTERSINDICAL VALENCIANA (STPEV) que avui, dia 25 de maig, vol omplir els carrers de sabates vermelles, en record de les dones que ja no podran emprar-les més.

 

La intervenció “Sabates Vermelles” va néixer a Ciutat Juárez (Mèxic), a l’agost de 2009, de la mà de l’artista Elina Chauvet, amb la pretensió de ser “una trobada de l’art i de la memòria col·lectiva. Cerca una marxa de solidaritat entre els pobles cap a la ciutat, on l’assassinat i la desaparició de les dones és un fet quotidià. També genera una reflexió a les ciutats i països on es presenta, ja que provoca parlar d’un tema cada vegada menys ocult com és la violència cap a les dones”.

“A València, es realitzarà una trobada en la qual totes les dones portaran sabates que simbolitzen la violencia exercida cap a les dones que han estat assassinades i ja no els podran emprar. Convoquen i animen a participar en aquest projectede rèplica a tota la ciutadania valenciana, portant parells de sabates de dona i de nina de tot tipus, de color, mida. No importa que siguin nous…

L’acció culminarà amb una concentració:

SABATES VERMELLES, diguem no a la violència masclista!

25 de maig, 19.30. Carrer Xàtiva, València, davant la Plaça de Bous.

Convoca: Coordinadora Feminista de València.

Secretaria de la Dona

STEI Intersindical

 

Comunicat