Davant l'actual situació i agreujament de la salut de la pacifista defensora dels DD.HH., la Sra. Aminetou Haidar, s’ha demanat als següents organismes:

  • Parlament Europeu
  • Comissió de Defensa dels DD.HH.
  • ONU
  • A totes les persones defensores de DD.HH. nacionals i internacionals que es pronunciïn exigeixin al govern del Marroc que posi fi immediatament a la seva actitud deno permetre el retorn al seu país, a la seva casa, al costat de la seva famíliai el seu poble, a la Sra. Aminetou Haidar, defensora dels Drets Humans i activista pacífica per l'autodeterminació del poble saharaui.
Són més de 20 els dies en vaga de fam i la seva salut s'ha deteriorat dia a dia, podent tenir ja greus seqüeles irreversibles.

Enviem aquesta crida desesperada per a salvar-li la vida, ja que no podem permetre que Aminetou Haidar, a qui li ha estat reconegut internacionalment el seu valor en la defensa pacífica per la dignitat i autodeterminació del poble saharaui, se’ns mori davant la indiferència de tothom.

Existeixen canals de pressió perquè l'ONU i laUnió Europea facin que el Marroc deposi la seva actitud i Espanya la retorni a casa amb la seva família.

La ciutadania no pot quedar-se de braços creuats davant les greus violacions comeses amb els drets fonamentals i davant els greus incompliments a la legislació internacional per part dels Governs del Marroc i d'Espanya contra la persona dela Sra. Aminetou Haidar.

SALVEM LA VIDA I DIGNITAT DEAMINETOU HAIDAR !!!!!

ELLS TENEN LA VIDA DE AMINETOUEN LES SEVES MANS !!!!!