Adhereix-te a la Campanya “Espai lliure de masclisme” que està portant a terme l’STEI Intersindical i l’Organización de Mujeres de la Confederació Intersindical.

L’objectiu principal és vetllar per garantir els drets i les llibertats de les persones treballadores i denunciar qualsevol situació de tracte desigual o vexatori cap a les dones en el seu lloc de treball.

Adjuntam el fulletó informatiu i el manifest, així com els cartells de la campanya. Hi ha dos models, un per a l’àmbit educatiu i un altre per a l’àmbit intersindical (la resta de sectors).

Les passes a seguir són:

-        - Descarregar i llegir el fulletó informatiu sobre la campanya, el manifest i el cartell.

-       -  Convocar una assemblea per a exposar el projecte a les companyes i als companys de treball.

-       -  Adherir-se a la campanya mitjançant la signatura del manifest per part de totes les persones treballadores i penjar el cartell d’“Espai lliure de masclisme”.

-      Enviar-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. informant-nos que us heu adherit a la campanya i, si voleu, adjuntar, fotografies de l’acte de la signatura del manifest i de la penjada del cartell.

-      Amb tots els centres de treball que s’hi adhereixin es crearà una “Xarxa d’Espais lliures de Masclisme”, on es podrà compartir l’experiència amb altres centres de treball que també s’hi hagin adherit.

 

Amb la campanya “Espais lliures de masclisme” crearem una societat més justa i igualitària, on, segons l’article 2 de la Declaració Universal dels Drets Humans: “Totes les persones tenim els mateixos drets i llibertats sense distinció alguna de sexe”.

 

espais lliures de masclisme

Espai Lliure de Masclisme IllesBalear

Clica aquí per descarregar el manifest per a centres educatius

Clica aquí per descarregar el fulletó de la campanya per a centres educatius

Clica aquí per descarregar el fulletó intersindical

Clica aquí per descarregar el manifest intersindical