El COVID-19 és la pandèmia sanitària actual més lesiva, està matant i infectant a milions de persones al món i laboratoris de molts països han treballat amb desesperació per aconseguir una vacuna eficaç que ajudi a eradicar-lo.

Les desigualtats i violències contra les dones són una pandèmia des de temps immemorables, la seva vacuna és social i no es necessiten grans quantitats de diners per a invertir en ella. Els comportaments socials estan predeterminats per ideologies ocultes que són difícils de detectar, creences que aparentment no estan relacionades, però interaccionen involuntàriament.

La violència masclista és una epidèmia omnipresent a tots els estrats socials i des de la Secretaria de la Dona de l’STEI Intersindical i l'Organización de Mujeres de la Confederación Intersindical apostam per “una vacuna eficient”, que consisteix a treballar la coeducació que forma en valors igualitaris i aporta una ruptura amb els valors tradicionals.

Aquest 8M, d'una manera o una altra, seguirem en la lluita i alçarem la nostra veu i el nostre puny per les nostres reivindicacions.

A continuació us adjuntam el manifest i les propostes didàctiques que hem elaborat aquest 8 de març:

Manifest 8M            Portada Propostes Didàctiques