La Secretaria de la Dona de l’STEI Intersindical dóna suport a les mobilitzacions, què des dels diferents territoris de l’Estat es duran a terme a partir de dia 25 de maig i fins que s’aprovin els Pressuposts Generals de l’Estat 2017 al mes de juny, amb motiu de l’increment insuficient del pressupost que es destina a la Violència de Gènere.

Des de novembre de 2016, el Govern Estatal ha fet publicitat sobre que estava cuinant un “Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere” que de no augmentar-se significativament en els PGE 2017, almenys en 120 milions d'euros, el Programa 232C Violència de Gènere, serà una ofensa a les víctimes, ja no només les assassinades, sinó els 4 milions de dones que, segons la Macro-enquesta 2015 del propi Govern, sofreixen violència de parella (2,5 milions de dones) o sexual fora de la parella (1,5 milions).

Per això, la Secretaria de la Dona de l’STEI Intersindical s’ha adherit al comunicat que la Plataforma 7N farà arribar al Govern i que adjuntam al present escrit. Ja n’hi ha prou de Violència de Gènere!

Per a què la Violència de Gènere sigui visibilitzada com un dels més greus problemes de la nostra societat, necessita que se la doti del pressupost adequat i rebi l’atenció necessària per part del Govern de l’Estat”.

 

Clica aquí per llegir comunicat

 

 IMG 20170522 125905