Llista d'interines i interins disponibles

Tot d'una després del naixement de l'adjudicació telemàtica, a l'STEI Intersindical vàrem crear el nostre filtre d'interins.

El filtre d'interins, permetia, a més de mostrar la llista ordenada per funcions de les persones admeses i excloses de l'estiu, funcionalitat que encara es manté, veure com evolucionava la llista al llarg del curs.

>> interines i interins disponibles per persona <<

>> interines i interins disponibles per funció <<

Un curs més endavant, el curs 2016-17, la Conselleria va veure que aquesta utilitat l'havia de generar ella mateixa i va, literalment, copiar la nostra aplicació.

Des d'aleshores, la Conselleria mostra una llista actualitzada de les persones interines disponibles.

2019-20 Malauradament, la Conselleria no ha volgut publicar les dades amb el format que necessitam perpoder actualitzar el nostre filtre.

Malauradament, la llista sí que està actualitzada, però és un poc més limitada que no el nostre filtre, ja que s'oblida d'algunes coses molt importants que sí que tenia l'aplicació de l'STEI:

  • Els detalls de cada persona (illes, mitja jornada, funcions, puntuació...).
  • Un històric setmanal, per poder conèxier quina és l'evolució, setmana de a setmana, no només de les adjudicacions, sinó de la la llista de disponibles.

I qui són els interins disponibles?

Idò són totes les persones que encara no han obtengut feina i que estan admeses a la llista d'nterins o exclosos pel requisist de català.

Perquè no hi aparesc jo, si crec que estic admès/a a la llista?

Pot ser per diversos motius. Els més habituals són:

  • Ja t'han adjudicat una plaça i, per tant, ja no estàs disponible.
  • Estàs exclòs per algún motiu diferent del requisit del català. En el cas del màster de formació, quan el tenguis i l'entreguis, ja hi apareixeràs.
  • T'has situat com a no disponible. Si és el teu cas i et vols posa com a disponible, hauràs de fer el tràmit de canvi de disponibilitat.

Quin és l'ordre de la llista?

La llista està ordenada segons el que diu la normativa actual. És:

  1. Persones amb 55 anys o més i deu anys d'antiguitat. Assenyalats amb (*)
  2. Persones amb menys de 55 i deu anys d'antiguitat. Assenyalats amb (**)
  3. La resta de persones tutoritzades
  4. Persones no tutoritzades

És normal que hi hagi persones amb menys punts per damunt jo?

Segurament és perquè pertanyen a un dels grups anteriors.

Perquè l'STEI ja no fa el filtre d'interins de l'estiu ni no el setmanal?

Com ja t'hem dit, per sort la Conselleria va assumir que era tasca seva, ens va agafar la idea -i no l'hi hem demanat drets d'autor ;-), i això ens deixa més temps per dedicar-nos a altres coses molt importants.

Pel que fa al filtra anual, no ha publicat la llista en un format que ens permeti fer el nostre filtre d'itnerins

I si la COnselleria no deixa penjada l'evolució setmanal de la llista de disponibles, perquè no la seguiu fent voltros?

Malauradament, per poder fer-la, necessitam que la Conselleria la pengi, ja que sense ella no tenim accés a la informació. De fet, ho seguíriem fent si la Conselleria ens passés els pdf que feien fa uns anys. Per desgràcia, fa molt que els demanam a la mesa sectorial que ens ho passin, diuen que s'ho estudiaran però mai passa d'aquí. Això ens prmetria fer una feina molt més precisa pel que fa al control de la tasca de l'administració.

>> tot sobre les interinitats <<