L'STEI reclama un «centre digne» per als menors d'Es Pinaret

L'STEI ha denunciat públicament aquest dijous que el centre socioeducatiu Es Pinaret, dedicat a l'atenció de menors infractors amb mesures judicials d'internament, està «desbordat» pel que fa a nombre d'usuaris i ha reclamat un «centre digne».

Segons informa en un comunicat, les instal·lacions del centre «estan antiquades, són poc adequades per allotjar menors i fa que s'amunteguin en espais cada vegada més reduïts», per la qual cosa es dificulta dur a terme en condicions òptimes el treball d'intervenció socioeducativa.

Segons han recordat, després de la mort d'un menor en el centre l'any 2015, es varen iniciar els plans d'ampliació dels mòduls i les obres de modernització de les instal·lacions, les quals estan «pràcticament paralitzades» actualment.

L'STEI Intersindical ha rebutjat la «deixadesa política» i ha sol·licitat «amb urgència» la represa de les obres per aconseguir «unes instal·lacions dignes i amb totes les mesures de seguretat necessàries, tant per als menors com per als professionals».

dBalears | 05 de juliol 2018