El passat dimarts, 22 d’octubre, els delegats de l’STEI al Consell de Mallorca i a l’IMAS es reuniren amb la vicepresidenta primera del Consell de Mallorca, en una trobada que serví també per donar-li a conèixer el full de ruta del nostre sindicat per a aquesta legislatura.

Com a vicepresidenta primera, li vàrem exposar les mateixes qüestions que ja traslladàrem en el seu moment a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i que afecten la totalitat del personal del Consell de Mallorca i de l’IMAS. Podeu ampliar aquesta informació en la notícia que difonguérem fa unes setmanes en aquest mateix espai.

Amb la vicepresidenta primera parlàrem, sobretot, de la situació dels interins i de com el Consell de Mallorca la resoldrà tenint en compte les conclusions que ja ha avançat l’advocada general del Tribunal de Justícia de la Unió Europea. L’STEI va demanar que siguin especialment sensibles amb aquesta problemàtica, ja que la casuística és, com tothom sap, molt diversa, i darrere cada lloc de treball hi ha una història de vida que, com a persones, no podem obviar.

Reunió Bel Busquets