La segona quinzena de gener prendran possessió dels llocs de feina les persones que han aprovat l’oposició “de consolidació” de les places A2 de l’oferta pública dels anys 2016 i 2017 de l’IMAS.

Aquest procés “de consolidació” ha comportat deixar fora dels llocs 12 dones, d’edats compreses entre 45 i 60 anys. La major part tenen més de vuit anys d’experiència als seus llocs de feina i no n’hi ha cap que tengui cap expedient disciplinari en contra relacionat amb l’acompliment de les seves funcions.

Així, el Consell de Mallorca tuda l’experiència del seu personal i aboca a la precarietat persones que pertanyen a un col·lectiu vulnerable en termes de recerca de feina, en un moment en què es debat amb profunditat quina és la manera de fer efectiu el correctiu que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha fet arribar a l’Administració espanyola.

En el moment de negociar les bases d’aquesta convocatòria, l’STEI Intersindical ja va advertir que això podia passar, i es va aixecar de la Mesa de negociació.

Per protestar contra aquesta injustícia, USO i STEI Intersindical han convocat una concentració per a avui 15 de desembre a les 12 h davant la seu de l’IMAS.