Rebutjam les declaracions de la Consellera i la seva manca de voluntat negociadora

L’STEI INTERSINDICAL, FETE-UGT, ANPE i FECCOO volem denunciar les declaracions de la Consellera d’Educació, en seu parlamentària,  on va mostrar un profund menyspreu cap al col•lectiu del professorat i cap a la seva tasca docent.
El nou equip de la Conselleria d’Educació, al marge d’una reunió protocol•lària amb les organitzacions sindicals, no ha plantejat un veritable procés de negociació.
La Mesa Sectorial d’Educació, a la qual se’ns ha convocat aquest matí, té un contingut purament informatiu i no dóna resposta als problemes reals del sistema educatiu. Així mateix no planteja la proposta sorgida a la Junta de Personal Docent no Universitari sobre l’ajornament del Decret de Tractament Integrat de Llengües, per abordar la seva implantació amb raonaments pedagògics i des de la reflexió i fent compatible l’ensenyament d’àrees no lingüístiques en anglès amb la llengua catalana com a llengua vehicular de l’ensenyament.
Reclamam un calendari de negociacions perquè a hores d’ara resulta incomprensible que temes urgents com ara la gestió de les interinitats estiguin sense resposta.
Per tot això, STEI Intersindical, FETE-UGT, ANPE i FECCOO reclamam que la propera reunió sigui per establir un calendari de negociació.
 
/cat/images/stories/epublic/20130613_123723.jpg