Assemblea General de Docents

La propera Assemblea General de Docents tendrà lloc el proper dimarts 30 de juliol a les 10:30 h. a Ses Cases des Mestres de Santa Maria  amb el següent ordre del dia:

ordre del dia:

   1- Informació del Comitè de Vaga

   2- Objectius de la Vaga

   3- Inici de negociació

   4- Procediment per convocar la Vaga

   5- Caixa de resistència

   6- Torn obert de paraula i altres

La vostra presència a l'Assemblea és importantíssima perquè es discutiran els objectius de la vaga. Des del Comitè s’ha elaborat una taula reivindicativa a partir de les aportacions que s'han anat fent a les diferents assemblees que trobareu a continuació:

TAULA REIVINDICATIVA

*Aquestes són les reivindicacions per negociar amb l'administració autonòmica, però aquesta lluita també està clarament emmarcada en el context de la mobilització de rebuig de la LOMCE.

   1-Retirada del TIL

   2-Retirada del projecte de decret de Convivència i de la Llei de Símbols

   3-Recuperació de les plantilles, del professorat d'AD i les ràtios anteriors a les retallades

   4-Substitucions immediates de les baixes

   5-Baixes 100% remunerades

   6-Contractació interins mesos juliol i agost

   7-Recuperació del complements perduts i reconeixement de nous sexennis des de 1 juny 2012 i acompliment de l'acord de 2008  sobre els salaris a la concertada (aquest darrer punt s'inclourà en cas que la vaga sigui convocada també a la concertada).

   8-Beques de transport i menjador efectives i convocades en el temps i la forma adient i dotacions suficients i eficients perquè es pugui dur un bon pla de reutilització de llibres.