Salut i riscos laborals

L'STEI intersindical es reuneix amb el Conseller de Treball, Comerç i Indústria i la Directora General de Treball, Economia Social i Salut Laboral.

A petició de l’STEI Intersindical,  el dijous dia 24 de setembre, representants del sindicat (Biel Caldentey, Secretari general, Francesc Alomar, Secretari d’organització i Paulí Aguiló , Secretari d’ensenyament  privat) s’entrevistaren amb el  Conseller  de  de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela i Vázquez  i la   Directora General de Treball, Economia Social i Salut Laboral,  Isabel Castro Fernández.

-       Des de la Conselleria ens informaren  que tenen intenció d'elaborar una Llei de Participació Institucional (Sindical i Patronal)...a on s'establiran els criteris i els àmbits de participació i els suports econòmics pel desenvolupament de l'activitat sindical i patronal respectant la representativitat dels agents socials.

Per acabar l’STEI reiterà  la seva intenció de mantenir el contacte i la col·laboració amb la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

 

2015.09.24 STEI (Copy)

UNITS PER LA PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

La prevenció de riscos laborals ha de garantir la seguretat i la salut en el treball
 
28 D'ABRIL DIA INTERNACIONAL DE LA SALUT I LA SEGURETAT EN EL TREBALL
La salut en el treball és una prioritat bàsica.
Per això cal la implicació de totes i tots, cadascú des del seu àmbit de responsabilitat.
Per una prevenció eficaç, integrada, participativa i de qualitat.