Moviments socials

Acte central de la campanya “Avui per demà”

Psteibopetit

Dissabte 28 de maig, a les 18 hores, a la plaça Major de Palma, la societat mallorquina està convocada per a construir el mosaic històric “Avui per demà”.

L’STEI Intersindical no anem de reptes petits i ens hem compromès a omplir la lletra P d’aquest mosaic. Hem de ser molta de gent i, per aquest motiu, et necessitam.

Si t’hi apuntes has d’omplir el qüestionari següent, clicant aquí, clicant aquí

Llegeix més...

L'STEI Intersindical s'adhereix a la campanya "Avui per demà"

avuixdemàPETIT

L’STEI Intersindical s’ha adherit a la campanya promoguda pel GOB “Avui per demà” que consisteix en la recollida de signatures per presentar al Parlament de les Illes Balears una Iniciativa Legislativa Popular de Benestar per a les generacions presents i futures.

Aquesta lleu pretén garantir la sostenibilitat de la vida i el benestar de les futures generacions davant els reptes ecològics, climàtics i socials als que haurem de fer front.

Perquè tota l’acció política d’avui tengui en compte com pot afectar el benestar social i ambiental de demà.

A més, l’STEI Intersindical participarà activament de l'acte central de la campanya previst pel 28 de maig a les 18 hores a la Plaça Major de Palma i que consistirà en la creació d'un gran mosaic humà.

Trobada popular en suport dels Amics de la Casa del Poble i Stop Desnonaments Mallorca

casadel poble acte

Els Amics de la Casa del Poble, l'Associació de veïnats Bons Aires-Arxiduc i Stop Desnonaments Mallorca, amb la col·laboració de l’STEI Intersindical, organitzen una trobada popular el diumenge 15 de maig, per reivindicar que el solar de la Casa del Poble retorni a la titularitat pública com a bé comú i part de la nostra memòria col·lectiva .

La trobada serà davant el mural del carrer reina Maria Cristina i es realitzaran diferents actes. Se celebrarà una assemblea per informar de les reunions realitzades i debatre sobre les properes passes a seguir. A les 14 h hi haurà un dinar obert, seguit de diferents activitats que acabaran, a partir de les 18.30 hores, amb una vetllada musical amb el duo rural-beach rock Sweet Poo Smell, el trio de rock pop Los Bélmez, i l'electropop protesta de Sangre Fría.

Correllengua 2022

correllenguamallorcaPETIT

La flama de la llengua tornarà a recórrer Mallorca, els dies 22, 23 i 24 d'abril, per a reivindicar l'ús del català en tots els àmbits de la societat.

Per a més informació i inscripció, clicau aquí.

Mobilització Climàtica Global

joventutxclimaPETIT

Joventut x Clima – Fridays For Future Mallorca, amb motiu de les protestes convocades a diferents ciutats d’arreu del món, convoquen divendres 25 de març, a les 18 hores, a la Plaça Major de Palma una concentració amb una narrativa adaptada a la situació de Mallorca i centrada en temes com per exemple:

Llegeix més...