Moviments socials

Canviem el rumb. Posem límits al turisme

MANI21J

La plataforma Menys Turismes Més Vida, de la qual l’STEI Intersindical forma part, convoca una manifestació el 21 de juliol, a les 19 hores, que amb el lema “Canviem el Rumb. Posem límits al turisme” sortirà del Parc de les Estacions.

És el moment de sortir al carrer per exigir un canvi de model econòmic que prioritzi les nostres vides, els nostres drets i la protecció del medi ambient.

És el moment d’exigir mesures que garanteixin:

Llegeix més...

MANIFESTACIÓ: El nostre orgull, l'educació que transforma

tit orgull

Ben Amics, amb el suport d'una vintena d'organitzacions (entre les quals, l'STEI Intersindical) convoca per al dijous 28 de juny la manifestació "El nostre orgull, l'educació que transforma".

La marxa s'iniciarà al passeig del Born de Palma i acabarà a la pèrgola de les Estacions. Enguany, la reivindicació se centra en l'àmbit educatiu, i es pretén aconseguir una educació igualitària, contra l'assetjament escolar i perquè les escoles siguin espais segurs per a les persones LGTBI.

Davant el feixisme, ni una passa enrera

lesen dimisióPETIT

Davant l’actitud feixista del president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Sennen, amb la complicitat de la presidenta del Govern, Marga Prohens, la Plataforma per la Memòria Democràtica convoca una concentració davant el Parlament per exigir la dimissió del seu president.

Dia: 20 de juny de 2024

Hora: 10.30 hores

Lloc: Parlament de les Illes Balears (Palau Reial, 16)

Assemblea de Mallorca per la Pau

ASSEMBLEA15Jpetit

La Plataforma Mallorca per la Pau, de la qual l’STEI Intersindical forma part, convoca una assemblea oberta per plantejar i decidir els objectius del proper mesos.

La reunió es desenvoluparà dissabte 15 de juny, de les 9.30 fins les 13.30 hores, al convent de Sant Domingo d’Inca(Avinguda de les Germanies, s/n).

Sense memòria no hi ha democràcia

concenttració12Jpetit

La ultradreta i el PP duran la derogació de la llei de memòria democràtica al Parlament de les Illes Balears el dimarts 18 de juny.

Per aquest motiu la Plataforma per la Memòria Democràtica, de la qual l’STEI Intersindical forma part, convoca una acció de protesta dia 18 a les 12.00 hores davant l'entrada del Parlament de les Illes Balears (carrer Palau Reial de Palma).

Perquè sense memòria no hi ha democràcia!