Persones Jubilades

Suport a la Vaga General del País Basc i Navarra. PER UNES PENSIONS PÚBLIQUES I DIGNES

vaga pensions petit

L’STEI Intersindical i la Confederació Intersindical donam suport a la vaga general convocada al País Basc i a Navarra, aquest dijous dia 30, en defensa d'un sistema de pensions públic i digne per a totes i tots. El moviment de les persones pensionistes ha estat un exemple en els últims anys, volent donar ara una passa més amb aquesta vaga general.

 

Com diu el manifest, sobren les raons per a aquesta mobilització, ja que les reivindicacions segueixen sense ser ateses. Aquestes inclouen restablir l'edat de jubilació als 65 anys, permetre la jubilació anticipada als 61 anys amb 30 anys cotitzats, garantir el poder adquisitiu de les persones pensionistes (utilitzant l'IPC com a referència) eliminant el factor de sostenibilitat o fixar la pensió mínima en 1.080 euros. En definitiva, unes peticions que afavoreixen un sistema de pensions més just.

 

A tot això s'afegeixen demandes laborals i socials com la derogació de les reformes laborals de Zapatero i Rajoy, la qual cosa ajudaria a millorar les condicions de treball cada vegada més precàries de les treballadores i els treballadors, en general.

 

STEI Intersindical animam a participar a les mobilitzacions de suport a aquesta vaga. Les diferents organitzacions que conformam la Confederació Intersindical volem ser part activa d'aquest moviment que lluita per defensar els drets de la nostra gent major, els propis i els dels nostres fills i filles en el futur.

 

¡¡Governi qui governi, les pensions es defensen!

vaga pensions petit2

 

 

 

Document divulgatiu sobre pensions

STEI, Secció de Persones jubilades,

membre de la Plataforma d’Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca

 

 

Screenshot 6