Al BOIB del 13 de juny s'ha publicat la següent informació d'interès:

  • S’aprova la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l’Administració general de la CAIB.
  • S’aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses, amb expressió de la causa d’exclusió, de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari dels cossos generals a l’Administració general de la CAIB, convocades per Resolució de 19 de desembre de 2022.
  • S’ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu per a l’ingrés pel torn de promoció interna vertical al cos superior, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l’Administració de la CAIB.
  • S’ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu per a l’ingrés pel torn de promoció interna vertical al cos auxiliar administratiu per cobrir places de personal funcionari a l’Administració de la CAIB.