registre

La denúncia presentada a Inspecció de Treball per l'STEI Intersindical ha tengut conseqüències immediates. L’Administració anuncia que traurà 37 places a oposició.

El dia 5 de desembre passat, els delegats de l’STEI Intersindical als diferents comitès d’empresa del personal laboral de la CAIB registraren una denúncia a Inspecció de Treball demostrant amb documentació que l’Administració estava convertint els pocs llocs laborals que queden de personal de neteja propi de la CAIB en personal subcontractat. Aquesta privatització implica unes condicions de feina molt pitjors per al personal que entra ara a fer feina.

Aquell mateix dia 5 de desembre, el Comitè de Seguretat i Salut del Comitè d’empresa d’Educació, per unanimitat, va decidir emetre un comunicat per fer conèixer aquesta situació.

 

Ara, en la darrera sessió del Comitè Intercentres, el divendres 13 de desembre l’Administració anunciava que trauria 37 places de neteja a oposició. La decisió és conseqüència directa de la denúncia presentada per l’STEI Intersindical.

 

Pel sindicat, ara és moment de celebrar aquesta victòria. Però també d’exigir que es freni en sec qualsevol intent de privatitzar places de laboral CAIB. Així mateix, el sindicat propi de les Balears demana que es reverteixin les externalitzacions que s’han duit a terme fins ara.