L’STEI considera patètiques les referències de la consellera Camps a l’informe “Trepitja”

L’STEI lamenta, una vegada més, la manca de serietat i de coneixement del món educatiu que demostra la nostra consellera d’Educació, Joana Maria Camps, a marxes forçades, gairebé cada instant en què obre la boca. Aquest cop hem sabut que, al llarg d’una compareixença davant la comissió parlamentària al Parlament es va referir al famós informe PISA (Programme for International Student Assestment), tot referint-se a ell en diverses ocasions amb el nom de “Trepitja”.

L’STEI considera que és molt greu que la màxima responsable de la Conselleria faci una ostentació tan gran de la seva desconeixença de qüestions que són d’una gran importància per a alguns sectors del món educatiu. En el cas concret d’aquest informe, és un dels marcs de referència dins els objectius que s’ha fixat la LOMCE, quan parla de la necessitat de millorar els resultats acadèmics de l’alumnat de l’Estat en les proves internacionals.

La consellera Camps torna a fer palesa la seva manca de coneixement del sector, i ha demostrat que ni tan sols es pren la molèstia de revisar els documents que li envien on line abans de les seves compareixences públiques. Des de l’STEI sabem que possiblement no aconseguirem ni la seva destitució ni la seva dimissió, però sí li demanam que se’n torni a vendre pisos que, de ben segur, és una feina que sap fer prou bé, sense haver de mester cap traductor de documents, ni d’haver-los de revisar posteriorment. Sense cap dubte, amb la seva marxa, deixarà de fer al nostre sistema educatiu. 

Ciutat de Mallorca, 29 de novembre de 2013