feixinaperformancePETIT

L’Assemblea Ciutadana Sa Feixina sí que tomba, de la qual l’STEI Intersindical en forma part, organitza el proper diumenge, 20 de novembre, a les 19 hores, una performance reivindicativa a la plaça de la Porta de Santa Catalina (devora del Baluard).

La performance “Memòria d’un Canadenc 1937”, en record del brigadista Internacional Norman Bethune, és a càrrec de Joan Lacomba (director performer), Mireia Moll Silvestre (narració i traducció), Maravillas Ruiz (dansa), Juna Baltasar (dansa i Queipo de Llano) Eduard Moyà Antón (Arthur Koestler, The Manchester, Guardian i Norman Bethune) José Juarez Ruiz (músic Violinista).

L’obra es presenta en l’aniversari de la mort del dictador Francisco Franco amb la intenció de denunciar els crims contra la humanitat del Creuer Baleares i retre homenatge a totes les víctimes del franquisme.

L’Assemblea Ciutadana Sa Feixina sí que tomba considera de vital importància fer un exercici de pedagogia i despertar la consciència de la societat. No podem permetre la presència de monuments feixistes als espais públics.