forun fira

Aquest dimecres 30 de novembre el Fòrum de la Societat Civil està preparant una sèrie d'activitats per donar a conèixer les seves propostes i projectes per la transició social, econòmica i ecològica a les Illes Balears.

Totes les activitats tindran lloc a l’Estudi General Lul·lià (carrer Sant Roc, 4, 07001, PALMA).

La jornada començarà a les 10 hores amb la xerrada “Agroecologia: el futur que volem”. Amb la participació de Nofre Fullana d’APAEMA, Fernando Fernández, director general d’Agricultura i Bàrbara Mesquida, productora de vi ecològic.

Mercadet agroecològic a càrrec de Terranostra i berenar de producte local fet per Esment Alimentació

Inscripcions a la xerrada: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A les 18.30 hores es contarà amb la presència de Nuria Albet Torres (coordinadora de La Palma Renovable) i després hi haurà presentació de la publicació "El Futur que Volem", un compendi de propostes en torn a diferents temàtiques per a caminar cap a una transició social, ecològica, econòmica i justa.

Fira d'entitats: a la tarda podreu descobrir també algunes de les entitats del Fòrum de la Societat Civil (nosaltres hi serem!) en aquesta fira on trobareu informació i materials sobre qui som i què feim.