L’STEI felicita el CEIP Duran i Saurina pel seu premi

L’STEI Intersindical fa arribar la seva felicitació més efusiva al col·legi Miquel Duran i Suarina d’Inca pel guardó rebut a l’edició d’enguany dels premis a l’Acció Magistral 2013, per una iniciativa d’educació en valors mitjançant l’art.

Per altra banda, des del nostre sindicat, també volem agrair les paraules que la professora Jenny Lorden, en recollir el premi, dedicà a la lluita del professorat de l’ensenyament públic i del concertat en contra del TIL i de les retallades que pateix l’escola a mans del Govern de José Ramón Bauzá.

L’exemple del col·legi Duran i Saurina és una mostra més de la bona feina, el compromís i l’alt grau d’implicació que el professorat té en la seva tasca, malgrat el context advers en què ha de treballar: amb fortes retallades, sense substituir les baixes que no es cobreixen, amb ràtios elevadíssimes, amb minva dels programes de suport i d’atenció a la diversitat, entre moltes altres mancances.

L’STEI s’afegeix al reconeixement que heu rebut en l’àmbit de l’Estat espanyol, i us encoratja a seguir en la vostra promoció de l’educació en valors, per abordar l’expressió de sentiments o la resolució de conflictes. En la construcció d’una escola inclusiva, integradora i compensatòria podeu comptar sempre amb el nostre suport.