Llaços durant l'encesa del fogueró de Sant Sebastià a la Plaça Major

Sant Sebastià enllaçat durant l'encesa del fogueró de la Plaça Major

Primera resposta al carrer a l'esborrany del Decret de símbols

L'encesa del fogueró de Sant Sebastià a la Plaça Major ha comptat amb la presència de 25 llaços quadribarrats.

Aquest ha estat el primer acte al carrer després de l'anunci del Govern d'impulsar un Decret que, a part de ser tècnicament deficient, ataca un cop més la llibertat d'expressió i deixa més en evidència que sembla haver perdut l'oremus i guiar-se més per fòbies que pel seny que s'espera dels governants.

El Govern Bauçà, amb una poca traça mala d'explicar, està convertint els llaços quadribarrats (que tradiconalment representen la nostra llengua i cultura) en símbol de lluita per la llibertat d'expressió.

El Govern veu enemics on només hi ha ciutadans i està convertint el llaç quadribarrat en el símbol de la llibertat d'expressió. La repressió està provocant l'efecte contrari.

Amb aquest acte, comença una visibilització encara major dels llaços al carrer i que no fan més que deixar palès l'odi i despreci del Govern Bauzà a la cultura mallorquina, escapant de Mallorca per les festes de Sant Antoni, que són les més participades, esteses i, potser també, les més estimades pels mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers.