congres turisme PETIT

El Fòrum de la Societat Civil, del qual l’STEI Intersindical forma part, convoca el I Congrés de Turisme de la Societat Civil que culminarà amb una jornada presencial dia 26 de juny, a l’Estudi General Lul·lià de Palma.

Aquest I Congrés té com a objectiu que, des de la societat civil, es pugui replantejar el model turístic i elaborar un document amb propostes perquè es pugui fer arribar a les institucions amb la finalitat que executin aquestes les propostes de la societat civil.

El Congrés es desenvoluparà en dues fases. La primera ha començat amb la presentació del document “Quin és el turisme que volem?”. Aquest és un document obert perquè els ciutadans ens facin arribar les seves propostes, suggeriments i esmenes per anar-les incorporant a un document final que serà el que es debatrà a la robada presencial de dia 26 de juny.

Les propostes es poden fer arribar a través del formulari web, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per WhatsApp al 623060224.

Les inscripcions estaran obertes fins una setmana abans de dia 26 de juny.