europa roda de premsa

La Plataforma Visc a Mallorca, de la qual l’STEI Intersindical forma part, ha presentat el manifest Una Europa per a tothom per fer veure a la ciutadania la importància de les properes eleccions europees del 9 de juny i la repercussió directa que tenen les decisions de la Unió Europea en la vida quotidiana dels ciutadans.

A més, les entitats signants manifesten la preocupació del creixement de l’autoritarisme i el militarisme arreu del continent europeu que posen en perill els valors democràtics i de justícia social que haurien de caracteritzar la Unió Europea.

El manifest també analitza la situació particular de les Illes Balears dins la Unió Europea en temes com poden ser l’accés a l’habitatge, la diversificació de l’economia i el reconeixement de la llengua catalana com a llengua oficial de la Unió Europea.

Finalment, fa una crida als ciutadans per a informar-se, reflexionar i votar en consciència i, per això les entitats signants obren el manifest perquè el puguin signar entitats i ciutadans que comparteixin aquestes preocupacions.