L’STEI Intersindical participa a la trobada nacional de cinema amateur de solidaritat i cooperació que es realitza a la ciutat de Xauen al nord del Marroc, entre els dies 25 i 28 de maig.

La trobada està organitzada per l’ATED (Associació Talassamentane de Desenvolupament Mediambiental), soci local amb el qual l’STEI Intersindical fa més de 15 anys que treballa en diferents projectes solidaris productius amb dones i formació amb joves amb risc d’exclusió social.

Per part del sindicat,  Joan Rodríguez Recio realitzarà una ponència que versarà sobre la importància de treballar a les escoles la sensibilització sobre temes de solidaritat i respecte envers el medi ambient; també es farà seguiment dels projectes de cooperació que es tenen al Rif  finançats pel Govern de les Illes Balears.

Temps enrere es va presentar una Unitat Didàctica i Guia del Professorat amb el títol: “Les Balears i el Rif es presenten”, que té l'objectiu d'apropar ambdues cultures  als centres educatius de les dues ribes del Mediterrani. Per aquest motiu es van editar en català i en àrab.

La delegació de les Illes Balears la completa el periodista Rafael Gómez Oliver que presentarà la feina realitzada al programa d’IB3 “Tira Tira”.

Palma, 26 de maig de 2016