BALANÇ 8M ATURADA INTERNACIONAL DE DONES


Des de la Secretaria de la Dona de l’STEI Intersindical, volem manifestar la nostra enhorabona a totes les dones del món que han sortit al carrer a reivindicar els nostres drets. L'Aturada Internacional de Dones, ha suposat un abans i un després en les lluites de les dones. La sororitat i la sintonia entre nosaltres ha dominat totes i cadascuna de les manifestacions que s'han produït arreu del món. Hem demostrat que som capaços de gestar un moviment unitari i reivindicatiu. Hem de mantenir la unitat en la lluita, perquè unides som més fortes.

En l'Estat espanyol, gràcies al suport de la Confederació Intersindical, de la qual hi formam part, es va produir un gran esdeveniment, es va realitzar una vaga general amb les reivindicacions de les lluites feministes, i malgrat la falta de suports i del boicot que vàrem sofrir per a què, aquesta vaga sense precedents, no es dugués a terme, la resposta va ser bastant significativa. A més de servir per a què més gent anés a les mobilitzacions programades per a aquell dia.

En últim lloc, volem donar el nostre suport més solidari a totes les companyes que han sofert repressions en diferents llocs del món, les imatges són esgarrifoses, però la força de les dones és evident. Sobretot, a les dones detingudes a Argentina. Si amb aquests actes el patriarcat pretén frenar el moviment feminista, han aconseguit tot el contrari. Cada vegada estam més unides i més disposades a fer-nos sentir. Juntes aconseguirem canviar el món. Que visqui la lluita de les dones!

 

Secretaria de la Dona STEI Intersindical
Palma, 14 de març de 2017

 

8mfinal